Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Communicatie- en Informatiewetenschappen

WO Communicatie- en Informatiewetenschappen

Binnen de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Communicatie- en Informatiewetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Communicatie- en Informatiewetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen

De universitaire bachelorstudie Communicatie- en Informatiewetenschappen is gericht op het gebruik van taal, beeld en geluid in de interne en externe communicatie. Je bestudeert hoe de communicatievorm samenhangt met de doelen en de identiteit van bijvoorbeeld een organisatie. Ook onderzoek je de rol die cultuurverschillen spelen en hoe traditionele en digitale media kunnen worden ingezet om de communicatie te optimaliseren. Na deze studie kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of je kiest voor een masterstudie

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 555
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 111.600
Studenten aantal: 2066

Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Communicatie- en Informatiewetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Communicatie- en Informatiewetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit Utrecht
Vrije Universiteit Amsterdam
Radboud Universiteit
Tilburg University

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud