Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Chinastudies

WO Chinastudies

Binnen de studie Chinastudies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Chinastudies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Chinastudies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Chinastudies

De universitaire bachelorstudie Talen en Culturen van China (sinologie) is gericht op de Chinese wereld. Een sinoloog moet het karakter van deze wereld aan Westerse mensen kunnen verduidelijken. Je besteedt aandacht aan modern en klassiek Chinees, de geschiedenis en literatuur van China en aan de oude en moderne Chinese samenlevingen. Ook bestudeer je de verschillende Chinese visies op de kosmos, mens en maatschappij. Door dit alles krijg je inzicht in 'het Chinese denken'.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 53
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 53.000
Studenten aantal: 242

Bachelor Chinastudies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Chinastudies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Chinastudies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud