Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO AziëStudies (2-jarig)

WO AziëStudies (2-jarig)

Binnen de studie AziëStudies (2-jarig) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in AziëStudies (2-jarig) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de AziëStudies (2-jarig)-gerelateerde opleidingen.

Master AziëStudies (2-jarig)

De universitaire masterstudie Azië Studies biedt de keuze om je te richten op een regio binnen Azië of Azië als geheel. Tijdens de studie verwerf je kennis over de geschiedenis, taal en cultuur van de Aziatische samenlevingen of de huidige ontwikkelingen in het continent.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 17
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 17.000
Studenten aantal: 41

Master AziëStudies (2-jarig) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een AziëStudies (2-jarig) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle AziëStudies (2-jarig)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud