Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Arts – Klinisch Onderzoeker

WO Arts - Klinisch Onderzoeker

Binnen de studie Arts - Klinisch Onderzoeker zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Arts - Klinisch Onderzoeker wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Arts - Klinisch Onderzoeker-gerelateerde opleidingen.

Master Arts - Klinisch Onderzoeker

De universitaire masterstudie Arts - Klinisch Onderzoeker is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze master is een studie tot basisarts én tot klinisch onderzoeker. Als afgestudeerd arts-klinisch onderzoeker ben je uitstekend toegerust om niet alleen patiënt-georiënteerd klinisch-wetenschappelijk onderzoek uit te voeren, maar ook de resultaten van wetenschappelijk onderzoek in de patiëntenzorg toe te passen. Zo kun je een brug slaan tussen wetenschappelijk-medisch onderzoek en de (dagelijkse) medische praktijk en kun je een voortrekkersrol spelen bij het toepassen van wetenschappelijke kennis en kunde in de directe patiëntenzorg. Je kunt je specialiseren in bijvoorbeeld huisartsgeneeskunde, kindergeneeskunde of chirurgie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 50
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 50.000
Studenten aantal: 206

Master Arts - Klinisch Onderzoeker opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Arts - Klinisch Onderzoeker opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Arts - Klinisch Onderzoeker-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud