Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO American Studies

WO American Studies

Binnen de studie American Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in American Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de American Studies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor American Studies

De universitaire bachelorstudie American Studies bestudeert de cultuur van de Verenigde Staten van Amerika in brede zin.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 33
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 33.000
Studenten aantal: 104

Bachelor American Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een American Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle American Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud