Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Afrikaanse talen en culturen

WO Afrikaanse talen en culturen

Binnen de studie Afrikaanse talen en culturen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Afrikaanse talen en culturen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Afrikaanse talen en culturen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Afrikaanse talen en culturen

De universitaire bachelorstudie Afrikaanse Talen en Culturen is gericht op de Afrikaanse talen. Het accent ligt op taalkunde, taalverwerving, letterkunde, cultuur en geschiedenis. Ook onderwerpen als sociologie en antropologie komen aan bod.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 11
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 11.000
Studenten aantal: 18

Bachelor Afrikaanse talen en culturen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Afrikaanse talen en culturen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Afrikaanse talen en culturen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud