Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Afrika Studies (research)

WO Afrika Studies (research)

Binnen de studie Afrika Studies (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Afrika Studies (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Afrika Studies (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Afrika Studies (research)

De universitaire masterstudie Afrika Studies (research) biedt een goede combinatie tussen de Afrikaanse taalkunde en de Afrikaanse sociale wetenschappen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid Afrikaanse talen en culturen te bestuderen in een breed perspectief. Je specialiseert je in een bepaald thema en bepaalde regio van Afrika. Daarbij houd je een breed perspectief om je specialisatie in de relevante context te kunnen plaatsen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 5
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 5.000
Studenten aantal: 18

Master Afrika Studies (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Afrika Studies (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Afrika Studies (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud