Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Advanced Technology

WO Advanced Technology

Binnen de studie Advanced Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Advanced Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Advanced Technology-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Advanced Technology

De universitaire bachelorstudie Advanced Technology is gericht op ontwerpen en technische toepassingen. Tijdens de studie ontdek je aan de hand van praktijkvoorbeelden welke wetenschappelijke, technische en maatschappelijke aspecten een rol spelen bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Je wordt gevormd tot een teamwerker, een creatieve en een innovatieve doener.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 84
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 84.000
Studenten aantal: 264

Bachelor Advanced Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Advanced Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Advanced Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud