Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Aarde en Economie

WO Aarde en Economie

Binnen de studie Aarde en Economie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Aarde en Economie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Aarde en Economie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Aarde en Economie

De universitaire bachelorstudie Aarde en Economie is gericht op aardwetenschappelijk gerelateerde economische vraagstukken. Je leert denken als aardwetenschapper, maar ook als econoom en leidinggevend beleidsmaker en je leert bruggen bouwen tussen deze disciplines.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 72
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 72.000
Studenten aantal: 277

Bachelor Aarde en Economie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Aarde en Economie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Aarde en Economie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud