Studiegids » wo » WO Opleidingen » Executive Master of Science in Insurance & Risk (Master) – Universiteit van Amsterdam – Amsterdam

Executive Master of Science in Insurance & Risk (Master) – Universiteit van Amsterdam – Amsterdam

De postinitiële masterstudie (wo) Verzekeringskunde richt zich op het verbreden en verdiepen van de verzekeringskennis op academisch niveau. De studie biedt een combinatie met economie, actuariaat, rechten en bedrijfskunde. Tijdens de postinitiële masterstudie leer je deze kennisgebieden te combineren en integreren. Na deze studie kun je putten uit een bredere vakkennis en een multidisciplinaire instelling, die heel goed toepasbaar is in de werkpraktijk.

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Deze opleiding kun je volgen bij Universiteit van Amsterdam, Amsterdam in Amsterdam.

  • Niveau: WO opleiding
  • Soort opleiding: WO-Master
  • Voltijd/deeltijd/duaal: Voltijd
  • Titel: Master of Science

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Executive Master of Science in Insurance & Risk.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Executive Master of Science in Insurance & Risk van Universiteit van Amsterdam in Amsterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Executive Master of Science in Insurance & Risk dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Executive Master of Science in Insurance & Risk Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Executive Master of Science in Insurance & Risk. Heb je zelf ook ervaring met Executive Master of Science in Insurance & Risk van Universiteit van Amsterdam, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Executive Master of Science in Insurance & Risk (deeltijd) in Amsterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Amsterdam!


Veelgestelde Vragen over Executive Master of Science in Insurance & Risk

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Executive Master of Science in Insurance & Risk te volgen bij Universiteit van Amsterdam:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Executive Master of Science in Insurance & Risk volgen?

De opleiding Executive Master of Science in Insurance & Risk kun je onder andere bij Universiteit van Amsterdam in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Executive Master of Science in Insurance & Risk, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Universiteit van Amsterdam, vestiging Amsterdam

Adresgegevens

Gebouw E, Roetersstraat 11
1018 WB, Amsterdam
Noord-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:04.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen