Studiegids » wo » WO Opleidingen » Transport, Infrastructure and Logistics (Master) – Technische Universiteit Delft – Delft

Transport, Infrastructure and Logistics (Master) – Technische Universiteit Delft – Delft

De universitaire masterstudie Transport, Infrastructure and Logistics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op transport, infrastructuur en logistiek. Je leert efficiënte transportsystemen ontwerpen. Daarbij besteed je specifieke aandacht aan de relaties tussen de verschillende partijen in de transportsector.

Gedurende 2 jaar volg je verschillende cursussen, opgedeeld in: basisvakken, vakken vanuit een van vier specialisaties, en keuzevakken. De keuzevakken zijn aparte vakken die de studenten kunnen kiezen om aan hun specifieke kennisbehoeften te voldoen. De rest van het programma bestaat uit projecten, waaronder een onderzoeksproject, een ontwerpproject en een scriptie.

Technische Universiteit Delft, Delft

Deze opleiding kun je volgen bij Technische Universiteit Delft, Delft in Delft.

 • Collegegeld 2023: € 2314
 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 120 ECTS
8.0
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

 • Collegejaar 2023
 • Tarief Wettelijk
 • Bedrag € 2314

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics, die je kunt volgen bij Technische Universiteit Delft in Delft. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal studenten aan deze opleiding316 studenten
 • Aantal eerstejaars aan deze opleiding 118 eerstejaars
 • Eerstejaars man 64%
 • Eerstejaars vrouw 36%

Studiecijfers

 • Percentage buitenlandse studenten 25.00%

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 105 studenten gestemd op de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 1.0% een 2, 13.3% een 3, 69.5% een 4 en tot slot heeft 16.2% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Gemiddelde 8.0 / 10
 • Sfeer 8.0 / 10
 • Docenten 7.9 / 10
 • Studiebegeleiding 7.7 / 10
 • Toetsing en informatie 7.6 / 10
 • Studiefaciliteiten 8.1 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 1.0%
3 / 5 13.3%
4 / 5 69.5%
5 / 5 16.2%

Afgestudeerd, en nu?

Er worden geregeld afgestudeerden gevraagd wat zij over enkele punten vinden, na het afronden van hun opleiding Transport, Infrastructure and Logistics (voltijd). Hieronder vind je de resultaten. Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vond en hoeveel jij er aan gehad hebt op de arbeidsmarkt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Kansen op de arbeidsmarkt (landelijke cijfers)

goed

Toekomstige prognose arbeidsmarkt.

hoog

Samenhang baankans met de economie.

hoog

Uitwijkmogelijkheden naar een andere sector.

hoog

Uitwijkmogelijkheden naar een andere beroepsgroep.


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Transport, Infrastructure and Logistics van Technische Universiteit Delft in Delft achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Transport, Infrastructure and Logistics dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Transport, Infrastructure and Logistics Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Transport, Infrastructure and Logistics. Heb je zelf ook ervaring met Transport, Infrastructure and Logistics van Technische Universiteit Delft, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics (voltijd) in Delft de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Delft!

Veelgestelde Vragen over Transport, Infrastructure and Logistics

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Transport, Infrastructure and Logistics te volgen bij Technische Universiteit Delft:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics volgen?

De opleiding Transport, Infrastructure and Logistics kun je onder andere bij Technische Universiteit Delft in Delft volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics?

Als je de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics wil volgen bij Technische Universiteit Delft, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics?

De opleiding Transport, Infrastructure and Logistics van Technische Universiteit Delft kreeg in 2023 het cijfer 8.0.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Hoeveel studenten studeren er aan de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics?

Aan de opleiding Transport, Infrastructure and Logistics studeren momenteel rond de 316 studenten in Nederland.

Contactgegevens van Technische Universiteit Delft, vestiging Delft

Adresgegevens

Mekelweg 5
2628 CD, Delft
Zuid-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:01.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud