Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Sociale Planologie

WO Sociale Planologie

Binnen de studie Sociale Planologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Sociale Planologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Sociale Planologie-gerelateerde opleidingen.

Master Sociale Planologie

De universitaire masterstudie Sociale Planologie is een voorzetting en verdieping van een bachelorstudie. In de studie houd je je bezig bezig met ruimtelijke vraagstukken. Je leert wat mensen beweegt om ruimtelijke verandering te omarmen of te verwerpen. Je wordt opgeleid tot technicus die met de betrokkenen naar een optimale leefkwaliteit zoekt. De studie wordt deels in het Engels en deels in het Nederlands gegeven.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 32
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 32.000

Master Sociale Planologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Sociale Planologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Sociale Planologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud