Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Real Estate Studies

WO Real Estate Studies

Binnen de studie Real Estate Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Real Estate Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Real Estate Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Real Estate Studies

De universitaire masterstudie Vastgoedkunde is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is vooral gericht op vastgoedontwikkeling, met een verkenning van de verschillende vastgoedmarktsegmenten (woningen, winkels, kantoren, bedrijfslocaties). Andere thema's waaraan je aandacht besteedt zijn het grondbeleid en de planologische, juridische en financiële aspecten van vastgoedontwikkeling.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 40
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 40.000

Master Real Estate Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Real Estate Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Real Estate Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud