Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Population Studies

WO Population Studies

Binnen de studie Population Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Population Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Population Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Population Studies

De universitaire masterstudie Population Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op demografie. Je leert theorieën, methoden en operationele vaardigheden die nodig zijn om de demografische dynamiek in de historische en institutionele context te begrijpen. Daarnaast krijg je inzicht in de sociale en economische invloed op verwachte veranderingen. Ook de invloed van de omgeving neem je hierbij in ogenschouw. Je bedenkt en evalueert demografische interventies die je in beleidsprogramma's uitvoert.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 19
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 19.000

Master Population Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Population Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Population Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud