Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Plant Sciences

WO Plant Sciences

Binnen de studie Plant Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Plant Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Plant Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Plant Sciences

De universitaire masterstudie Plant Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het ontwikkelen van methoden om van planten nuttige producten te maken. Je leert hoe er nieuwe en betere plantensoorten ontstaan, voldoende planten groeien, gewassen niet worden opgegeten door ongedierte, effectief kan worden geoogst en producenten winst kunnen maken.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 130
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 130.000
Studenten aantal: 583

Master Plant Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Plant Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Plant Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud