Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Planologie

WO Planologie

Binnen de studie Planologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Planologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Planologie-gerelateerde opleidingen.

Master Planologie

De universitaire masterstudie Planologie is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de ruimtelijke organisatie van de samenleving. Je leert hoe het aardoppervlak zo goed mogelijk kan worden benut en hoe we de leefomgeving kunnen beïnvloeden om het maatschappelijk welzijn te bevorderen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 175
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 58.333

Master Planologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Planologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Planologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud