Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Organic Agriculture

WO Organic Agriculture

Binnen de studie Organic Agriculture zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Organic Agriculture wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Organic Agriculture-gerelateerde opleidingen.

Master Organic Agriculture

De universitaire masterstudie Organic Agriculture is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op biologische producten. Doordat je kennis uit de biologie, scheikunde, natuurkunde, economie en sociologie opdoet, kun je complexe problemen op het raakvlak van deze wetenschapsgebieden oplossen. Na de studie ontwikkel je nieuwe producten en technieken die voldoen aan de wensen van de consument en de markt.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 54
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 54.000
Studenten aantal: 266

Master Organic Agriculture opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Organic Agriculture opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Organic Agriculture-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud