Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Operations Management and Logistics

WO Operations Management and Logistics

Binnen de studie Operations Management and Logistics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Operations Management and Logistics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Operations Management and Logistics-gerelateerde opleidingen.

Master Operations Management and Logistics

De universitaire masterstudie Operations Management and Logistics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de inrichting en beheersing van operationele processen. Voorbeelden hiervan zijn productieprocessen, distributieprocessen, inkoopprocessen, administratieve processen en processen in de gezondheidszorg. Bij deze processen probeer je een hoge kwaliteit te leveren tegen minimale kosten. Hiervoor bestudeer je de processen vanuit diverse invalshoeken, bijvoorbeeld vanuit de logistiek, kwaliteitsbeheersing en bedrijfseconomie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 58
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 58.000
Studenten aantal: 371

Master Operations Management and Logistics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Operations Management and Logistics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Operations Management and Logistics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud