Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Oncology

WO Oncology

Binnen de studie Oncology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Oncology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Oncology-gerelateerde opleidingen.

Master Oncology

De universitaire masterstudie Oncology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het voorkomen, diagnosticeren en behandelen van kanker. Daarvoor is onderzoek nodig naar de oorzaken van kanker en naar de langetermijneffecten van de behandeling van deze ziekte. Kanker is één van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 27
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 27.000
Studenten aantal: 86

Master Oncology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Oncology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Oncology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud