Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Nutrition and Health

WO Nutrition and Health

Binnen de studie Nutrition and Health zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Nutrition and Health wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Nutrition and Health-gerelateerde opleidingen.

Master Nutrition and Health

De universitaire masterstudie Nutrition and Health is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de vraag welk effect voeding heeft op de gezondheid van de mens. Je onderzoekt verschillende groepen mensen om het verband te ontdekken tussen bijvoorbeeld voeding en gezondheid en de interactie tussen voeding en genen. Zo moet je veel weten over de samenstelling van voedingsmiddelen. Ook besteed je aandacht aan de sociale en culturele factoren van het menselijke voedingsgedrag.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 137
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 137.000
Studenten aantal: 537

Master Nutrition and Health opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Nutrition and Health opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Nutrition and Health-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud