Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Nanobiology (joint degree)

WO Nanobiology (joint degree)

Binnen de studie Nanobiology (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Nanobiology (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Nanobiology (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Master Nanobiology (joint degree)

De wo master Nanobiologie geeft je de kennis om de moleculaire basis van gezondheid en ziekte te begrijpen. Kennis van zowel fysische en (moleculair) biologische aspecten is hierbij essentieel. In de master Nanobiologie komen biologie, met name de biologie omtrent menselijke gezondheid en nanofysica bij elkaar. Na afronding van deze tweejarige master ben je in staat te werken in fundamenteel en toegepast onderzoek bij onderzoeksorganisaties, de overheid of in de industrie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 35
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 35.000
Studenten aantal: 121

Master Nanobiology (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Nanobiology (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Nanobiology (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen