Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Nanobiologie (joint degree)

WO Nanobiologie (joint degree)

Binnen de studie Nanobiologie (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Nanobiologie (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Nanobiologie (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Nanobiologie (joint degree)

De universitaire bachelorstudie Nanobiologie leer je de fundamentele kennis en vaardigheden om de complexiteit van levende systemen te beschrijven en bestuderen. Dit gebeurt in een kwantitatieve manier, gebaseerd op natuurkundige principes. De studie wordt gezamenlijk verzorgd door de Erasmus Universiteit en de Technische Universiteit Delft. De voertaal in de studie is zowel Nederlands als Engels.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 107
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 107.000
Studenten aantal: 331

Bachelor Nanobiologie (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Nanobiologie (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Nanobiologie (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen