Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Multidisciplinary Economics (research)

WO Multidisciplinary Economics (research)

Binnen de studie Multidisciplinary Economics (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Multidisciplinary Economics (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Multidisciplinary Economics (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Multidisciplinary Economics (research)

De universitaire masterstudie Multidisciplinary Economics (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. Je kunt diverse technieken van economische analyse beheersen en de meest geavanceerde economische theorieën toepassen. Er wordt tijdens de studie veel gebruik gemaakt van inzichten uit andere disciplines, zoals recht, geografie, geschiedenis en sociale wetenschappen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 9
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 9.000
Studenten aantal: 25

Master Multidisciplinary Economics (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Multidisciplinary Economics (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Multidisciplinary Economics (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud