Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Molecular Medicine (research)

WO Molecular Medicine (research)

Binnen de studie Molecular Medicine (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Molecular Medicine (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Molecular Medicine (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Molecular Medicine (research)

De universitaire masterstudie Molecular Medicine (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker, mogelijk in combinatie met een loopbaan in de geneeskunde. De studie is gericht op moleculaire en cellulaire biologie, genetica en ontwikkelingsbiologie. Naast theoretische cursussen maak je kennis met onderzoeksmethoden en -technieken. Ook is er aandacht voor het schrijven en presenteren van wetenschappelijke publicaties en onderzoeksvoorstellen. Tijdens de studie verricht je veel werk in het laboratorium. Het tweede jaar wordt bijna geheel aan onderzoek besteed.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 11
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 11.000
Studenten aantal: 39

Master Molecular Medicine (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Molecular Medicine (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Molecular Medicine (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud