Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Milieu-natuurwetenschappen

WO Milieu-natuurwetenschappen

Binnen de studie Milieu-natuurwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Milieu-natuurwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Milieu-natuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Milieu-natuurwetenschappen

De universitaire bachelorstudie Milieu-Natuurwetenschappen is gericht op de studie van de kwaliteit van het milieu. Je krijgt te maken met een combinatie van verschillende disciplines, zoals biologie en scheikunde. Hierdoor kun je bijdragen aan het oplossen van milieuvraagstukken. Je ziet verbanden tussen de verschillende milieuproblemen en bedenkt daarvoor creatieve oplossingen. Bovendien kun je goed omgaan met de vaak tegenstrijdige belangen van bij bepaalde milieuvraagstukken betrokken partijen.

Soort opleiding: Bachelor

Bachelor Milieu-natuurwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Milieu-natuurwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Milieu-natuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Open Universiteit

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud