Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medicine

WO Medicine

Binnen de studie Medicine zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medicine wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medicine-gerelateerde opleidingen.

Master Medicine

De universitaire masterstudie Medicine (Farmacie) leidt je op tot geneesmiddelexpert en daarmee tot spil in de gezondheidszorg. Je hebt uitgebreide kennis over geneesmiddelen, hun werkzaamheid, veiligheid en productie, maar ook over het ontstaan en verloop van verschillende ziektebeelden. Met deze kennis kun je patiënten begeleiden bij goed geneesmiddelgebruik en zorgverleners adviseren over de juiste geneesmiddelkeuze.

Soort opleiding: Master

Master Medicine opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medicine opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medicine-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Saba University School of Medicine

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen