Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medical Pharmaceutical Sciences

WO Medical Pharmaceutical Sciences

Binnen de studie Medical Pharmaceutical Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medical Pharmaceutical Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medical Pharmaceutical Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Medical Pharmaceutical Sciences

De universitaire masterstudie Medical Pharmaceutical Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie beweegt zich op de grenslijn van de biologie, scheikunde en geneeskunde en is gericht op de oorzaken en pathofysiologie van ziekten en de behandeling met geneesmiddelen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 19
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 19.000
Studenten aantal: 51

Master Medical Pharmaceutical Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medical Pharmaceutical Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medical Pharmaceutical Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud