Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medical Natural Sciences

WO Medical Natural Sciences

Binnen de studie Medical Natural Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medical Natural Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medical Natural Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Medical Natural Sciences

De universitaire masterstudie Medical Natural Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de combinatie van de medische wetenschappen en de exacte natuurwetenschappen. Je kunt kiezen uit de specialisaties fysica van leven, biomoleculaire complexiteit, bio-informatica/genomics en moleculaire geneeskunde.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 29
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 29.000
Studenten aantal: 79

Master Medical Natural Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medical Natural Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medical Natural Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud