Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medical Informatics

WO Medical Informatics

Binnen de studie Medical Informatics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medical Informatics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medical Informatics-gerelateerde opleidingen.

Master Medical Informatics

De universitaire masterstudie Medical Informatics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het identificeren, analyseren, beschrijven en oplossen van informatieproblemen in de gezondheidszorg en het medische bedrijf. Je combineert kennis van de geneeskunde en inzicht in de rol en betekenis van informatie in de gezondheidszorg. Behalve in geneeskunde verdiep je je in informatica, bedrijfskunde, logistiek management en sociale wetenschappen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 31
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 31.000
Studenten aantal: 65

Master Medical Informatics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medical Informatics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medical Informatics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud