Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Master of Science in Real Estate

WO Master of Science in Real Estate

Binnen de studie Master of Science in Real Estate zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master of Science in Real Estate wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master of Science in Real Estate-gerelateerde opleidingen.

Master Master of Science in Real Estate

De postinitiële masterstudie (wo) Master of Science in Real Estate is bestemd voor vastgoedprofessionals die al over de nodige ervaring en kennis beschikken. Vooraf wordt een persoonlijk leerplan opgesteld, afgestemd op de eigen werksituatie en in lijn met het persoonlijk doel of het nu gaat om doorgroeien binnen het eigen specialisme, actualisering van specifieke kennis of juist het verbreden van bestaande expertise. De volgende specialisatievakken worden aangeboden: Vastgoedbeleggen, Gebieds- & Vastgoedontwikkeling en Real Estate Valuation. De titel Master of Science in Real Estate wordt verkregen als de kernvakken Marktanalyse en Investeringsanalyse en een specialisatievak zijn afgerond en een scriptie is geschreven.

Soort opleiding: Master

Master Master of Science in Real Estate opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master of Science in Real Estate opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master of Science in Real Estate-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Amsterdam School of Real Estate

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud