Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Master in Health Sciences

WO Master in Health Sciences

Binnen de studie Master in Health Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master in Health Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master in Health Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Master in Health Sciences

De postinitiële masterstudie (wo) Master in Health Sciences is gericht op epidemiologie. Je leert een onderzoek op te zetten, gegevens te verzamelen, analyseren en deze te vertalen naar de gezondheidszorg. Met deze vaardigheden kun je ook gezondheidsprogramma's in ontwikkelingslanden helpen opzetten. Daarnaast verkrijg je theoretische kennis over dit vakgebied. Je kunt terecht bij onder andere universiteiten, overheden en NGO's.

Soort opleiding: Master

Master Master in Health Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master in Health Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master in Health Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud