Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Marketing Management

WO Marketing Management

Binnen de studie Marketing Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Marketing Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Marketing Management-gerelateerde opleidingen.

Master Marketing Management

De universitaire masterstudie Marketing Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op kennis van marktsegmentering, inzicht in klantenbewegingen en de werking van marktinstrumenten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 329
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 164.500

Master Marketing Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Marketing Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Marketing Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University
Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud