Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Marketing Analytics

WO Marketing Analytics

Binnen de studie Marketing Analytics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Marketing Analytics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Marketing Analytics-gerelateerde opleidingen.

Master Marketing Analytics

De universitaire masterstudie Marketing Analytics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de identificatie en analyse van informatie om marketingbeleid te bevorderen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 46
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 46.000

Master Marketing Analytics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Marketing Analytics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Marketing Analytics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud