Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Maritime Economics and Logistics

WO Maritime Economics and Logistics

Binnen de studie Maritime Economics and Logistics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Maritime Economics and Logistics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Maritime Economics and Logistics-gerelateerde opleidingen.

Master Maritime Economics and Logistics

De postinitiële masterstudie (wo) Maritime Economics and Logistics is gericht op economie en logistiek in de maritieme sector. Je wordt door middel van moderne economische en managementhulpmiddelen voorbereid op efficiënte beleidsvorming en je leert de complexe wereld van de mondiale logistieke processen te begrijpen.

Soort opleiding: Master

Master Maritime Economics and Logistics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Maritime Economics and Logistics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Maritime Economics and Logistics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud