Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Marine Biology

WO Marine Biology

Binnen de studie Marine Biology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Marine Biology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Marine Biology-gerelateerde opleidingen.

Master Marine Biology

De universitaire masterstudie Marine Biology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de biologische studie van zee en kust. Je bestudeert bijvoorbeeld de invloed van ultraviolette straling op plankton of het gedrag en de erfelijke eigenschappen van zeedieren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 21
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 21.000
Studenten aantal: 60

Master Marine Biology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Marine Biology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Marine Biology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud