Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences

WO Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences

Binnen de studie Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences

De universitaire masterstudie Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op beleid, management en ondernemerschap op bijvoorbeeld het gebied van milieu en gezondheid. Je houdt je bezig met acceptatie- en milieuproblemen rond de introductie van genetisch gemodificeerd voedsel, ethische dilemma's rond de toepassing van voorspellende geneeskunde (diagnostiek) en de implementatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 113
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 113.000
Studenten aantal: 258

Master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud