Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Management of Innovation

WO Management of Innovation

Binnen de studie Management of Innovation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Management of Innovation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Management of Innovation-gerelateerde opleidingen.

Master Management of Innovation

De universitaire masterstudie Management of Innovation is gericht op het onderzoeken van nieuwe producten en productieprocessen met behulp van marketing, strategie en project management. Je gebruikt de laatste kennis en technieken om bedrijfsprocessen te onderzoeken en analyseren om zodoende commerciële, sociale, financiële, technische en juridische aspecten van innovatie te verkennen. Je leert op welke manier concurrentievoordeel te bereiken is door middel van innovatie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 102
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 102.000

Master Management of Innovation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Management of Innovation opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Management of Innovation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud