Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Management, Economics and Consumer Studies

WO Management, Economics and Consumer Studies

Binnen de studie Management, Economics and Consumer Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Management, Economics and Consumer Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Management, Economics and Consumer Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Management, Economics and Consumer Studies

De universitaire masterstudie Management, Economics and Consumer Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op economie, sociologie en bedrijfswetenschappen. Je onderzoekt vraagstukken over de zogenoemde 'agrivoedselketen'. Deze keten bestaat uit grondstofleverende en -verwerkende bedrijven, financiële instellingen, de (detail)handel en consumenten. Binnen de 'agrivoedselketen' kun je je richten op de management-, consumenten- of beleidskant.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 154
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 154.000
Studenten aantal: 437

Master Management, Economics and Consumer Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Management, Economics and Consumer Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Management, Economics and Consumer Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud