Studiegids » wo » WO Opleidingen » Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing (Master) – Tilburg University – Utrecht

Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing (Master) – Tilburg University – Utrecht

De universitaire Lerarenstudie Godsdienst en Levensbeschouwing is een voorbereiding op een loopbaan in het voortgezet onderwijs. Je verwerft wetenschappelijke kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van de onderwijskunde, pedagogiek en vakdidactiek, en leert het zelfstandig ontwikkelen, innoveren en onderzoeken in de beroepspraktijk.

Tilburg University, Utrecht

Deze opleiding kun je volgen bij Tilburg University, Utrecht in Utrecht.

  • Collegegeld 2023: € 2314
  • Bekostiging: Overheid
  • Studielast: 120 ECTS

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

  • Collegejaar 2023
  • Tarief Wettelijk
  • Bedrag € 2314

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing, die je kunt volgen bij Tilburg University in Utrecht. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

  • Aantal studenten aan deze opleiding13 studenten


Afgestudeerd, en nu?

Er worden geregeld afgestudeerden gevraagd wat zij over enkele punten vinden, na het afronden van hun opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing (deeltijd). Hieronder vind je de resultaten. Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vond en hoeveel jij er aan gehad hebt op de arbeidsmarkt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Kansen op de arbeidsmarkt (landelijke cijfers)

goed

Toekomstige prognose arbeidsmarkt.

erg laag

Samenhang baankans met de economie.

erg laag

Uitwijkmogelijkheden naar een andere sector.

erg laag

Uitwijkmogelijkheden naar een andere beroepsgroep.


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing van Tilburg University in Utrecht achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing. Heb je zelf ook ervaring met Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing van Tilburg University, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing (deeltijd) in Utrecht de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Utrecht!


Veelgestelde Vragen over Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing te volgen bij Tilburg University:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing volgen?

De opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing kun je onder andere bij Tilburg University in volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing?

Als je de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing wil volgen bij Tilburg University, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Hoeveel studenten studeren er aan de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing?

Aan de opleiding Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de eerste graad in Godsdienst en Levensbeschouwing studeren momenteel rond de 13 studenten in Nederland.

Contactgegevens van Tilburg University, vestiging Utrecht

Adresgegevens

Nieuwegracht 61
3512 LG, Utrecht
Utrecht

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:05.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen