Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg

WO Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg

Binnen de studie Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg-gerelateerde opleidingen.

Master Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg

De postinitiële masterstudie (wo) Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg is gericht op zorgprofessionals die willen leren hoe ze op een duurzame wijze kunnen bijdragen aan de bewustwording van kwalitatief goede zorg, hoe ze kunnen anticiperen en inspelen op veranderingen en ontwikkelingen in het veld, en hoe ze interdisciplinaire coalities tot stand kunnen brengen om voorgestelde veranderingen te implementeren.

Soort opleiding: Master

Master Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud