Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Klinische Technologie

WO Klinische Technologie

Binnen de studie Klinische Technologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Klinische Technologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Klinische Technologie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Klinische Technologie

De universitaire bachelorstudie Klinische Technologie is vanuit een medisch-klinische invalshoek gericht op het functioneren van het menselijk lichaam en de interacties met de technologie. Centraal staat innovatieve, technische oplossingen vinden voor medische problemen, diagnose en therapie.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 232
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 116.000
Studenten aantal: 823

Bachelor Klinische Technologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Klinische Technologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Klinische Technologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Twente
Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud