Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International MBA

WO International MBA

Binnen de studie International MBA zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International MBA wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International MBA-gerelateerde opleidingen.

Master International MBA

De postinitiële masterstudie (wo) International MBA is gericht op de groeiende internationalisering in het bedrijfsleven. Je leert de consequenties van internationaal zakendoen te overzien en te integreren in alle bedrijfsonderdelen. Je koppelt bedrijfseconomische analyses en inzichten aan internationale vraagstukken.

Soort opleiding: Master

Master International MBA opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International MBA opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International MBA-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud