Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Management

WO International Management

Binnen de studie International Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Management-gerelateerde opleidingen.

Master International Management

De universitaire masterstudie International Management is gericht op hoe een organisatie op een maatschappelijk verantwoordelijke manier zou moeten functioneren om ten eerste waarde te creëren voor alle belanghebbenden (aandeelhouders, klanten en medewerkers) en ten tweede sociale en economische waarden te creëren in de landen waarin de organisatie werkzaam is. Je volgt vakken op alle gebieden van het bedrijfsleven en management, zoals boekhouding, financiën, management, marketing, organisatie systemen, met focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 26
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 26.000

Master International Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud