Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Land- and Water Management

WO International Land- and Water Management

Binnen de studie International Land- and Water Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Land- and Water Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Land- and Water Management-gerelateerde opleidingen.

Master International Land- and Water Management

De universitaire masterstudie International Land and Water Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het gebruik en beheer van de natuurlijke hulpbronnen land en water. Je onderzoekt op welke manier mensen land en water willen gebruiken. Daarbij probeer je door technische ingrepen en institutionele maatregelen vorm te geven aan het gebruik en beheer van land en water. Je verdiept je in omgevingsvormende factoren, zoals bodem, water en klimaat en in de landbouwsystemen die daaruit voortkomen. Ook onderzoek je de sociaal-economische en politieke omstandigheden waaronder bepaalde vormen van landgebruik voorkomen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 32
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 32.000
Studenten aantal: 180

Master International Land- and Water Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Land- and Water Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Land- and Water Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud