Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Financial Management

WO International Financial Management

Binnen de studie International Financial Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Financial Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Financial Management-gerelateerde opleidingen.

Master International Financial Management

De universitaire masterstudie International Financial Management is gericht op de bestuurlijke aspecten van internationale financiën. De studie biedt kennis van de verschillende aspecten van het financiële beheer in een internationale zakelijke omgeving. Je leert strategisch te denken en na te gaan hoe veranderingen kunnen worden gestart en beheerd. Het curriculum is ontworpen om je te voorzien van alle noodzakelijke vaardigheden om in de toekomst als financieel manager in een internationaal opererend bedrijf of organisatie te werken.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 50
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 50.000

Master International Financial Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Financial Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Financial Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud