Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Finance

WO International Finance

Binnen de studie International Finance zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Finance wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Finance-gerelateerde opleidingen.

Master International Finance

De postinitiële masterstudie (wo) International Finance is gericht op de theoretische en praktische aspecten van internationale financiën. De lessen zijn erop gericht om je voor te bereiden op een professionele carrière en gaan over recente ontwikkelingen in bijvoorbeeld accounting, de bankwereld en investeringen.

Soort opleiding: Master

Master International Finance opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Finance opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Finance-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud