Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Executive Master of Finance and Control

WO International Executive Master of Finance and Control

Binnen de studie International Executive Master of Finance and Control zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Executive Master of Finance and Control wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Executive Master of Finance and Control-gerelateerde opleidingen.

Master International Executive Master of Finance and Control

De postinitiële masterstudie (wo) International Executive Master of Finance and Control is de studie voor iedereen die een financiële of financieel-administratieve topfunctie ambieert. De studie is in principe bestemd voor universitair afgestudeerden (meestal Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde) met enkele jaren ervaring in een financiële of financieel-administratieve functie en op zoek naar kennis, vaardigheden en een sterke persoonlijke groei. De studie heeft zowel een beroepsmatig als een wetenschappelijk karakter en kenmerkt zich door ?case-gericht? onderwijs met vernieuwende programma?s, kleine groepen en topdocenten uit het bedrijfsleven en van universiteiten.

Soort opleiding: Master

Master International Executive Master of Finance and Control opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Executive Master of Finance and Control opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Executive Master of Finance and Control-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud