Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Economics and Business

WO International Economics and Business

Binnen de studie International Economics and Business zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Economics and Business wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Economics and Business-gerelateerde opleidingen.

Master International Economics and Business

De universitaire masterstudie International Economics and Business is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de wisselwerking tussen multinationale ondernemingen en ontwikkelingen in de wereldeconomie. Je probeert antwoorden te vinden op vragen als: wat zijn de gevolgen van globalisering voor de organisatie, het management en de marktstrategieën van multinationale ondernemingen? Met welke instanties moeten deze ondernemingen in andere landen rekening houden? En wat is het effect van hun investerings- en marktstrategieën op de kapitaalmarkt en de structuur van de wereldeconomie?

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 280
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 280.000

Master International Economics and Business opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Economics and Business opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Economics and Business-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud