Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO International Business and Management

WO International Business and Management

Binnen de studie International Business and Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in International Business and Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de International Business and Management-gerelateerde opleidingen.

Master International Business and Management

De universitaire masterstudie International Business and Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de bedrijfsvoering van internationaal georiënteerde organisaties. Je leert internationale inkoop- en afzetmarkten, economische ontwikkelingen en overheidsbeleid analyseren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 87
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 87.000

Master International Business and Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een International Business and Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle International Business and Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud