Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Innovation Management

WO Innovation Management

Binnen de studie Innovation Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Innovation Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Innovation Management-gerelateerde opleidingen.

Master Innovation Management

De universitaire masterstudie Innovation Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het inrichten en verbeteren van innovatieprocessen met een sterke technologische en kennisintensieve component.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 58
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 58.000
Studenten aantal: 260

Master Innovation Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Innovation Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Innovation Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Eindhoven

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud